STUNT AKADEMIET

Båder for drenge og piger

TRYK på billed
eller
nedenstående link for at se et resultat fra en polterabend
 
har du problemer med at se filmen kan den ses direkte på:
 
Jeg kommer (til jer eller I kommer til mig) og lærere jer en masse tricks fra stuntverdenen om hvordan man slås - herefter laver vi en film over en historie jeg har med som ender i massesalgsmål og bruden/gommen bliver skudt til sidst - med blod, springladning mv.

Det kræver at I har et videokamera (og bånd/DVD) og at alle (de fleste) er indstillet på at være med.

Det bliver en sjov, spændende og udfordrende oplevelse af de usædvanlige.

 

Ring endelig for yderligere oplysninger Tlf. 75 824 824...
 

I alt hvad vi laver går vi ikke under 'bæltestedet' og vi respekterer folks 'urørligheds- zoner' og hvor vi bestilles til noget grænseoverskridende, bestemmer vi når grænsen er nået! </>

Vi ønsker at vore kunder kan og vil blive ved med, at have tillid til vore 'produkter' og os som virksomhed og udbyder af kvalitetsunderholdning.

 

Når I har bestilt

 

Jeg er først booked når betalingen er registreret på kontoen – og jeg kvitterer når de er gået ind. Derfor bedes I overføre beløbet i dag eller i morgen.

 

Det er et 1½-2 timers forløb

 

Jeg kommer som ’bodypainter’ – plejer at give røde kinder og en masse spekulation for brud/gommen – men jeg krænker på ingen måde noget som helst!

 

Jeg giver mig til kende og I lærer en masse stunts, som vi så til sidst sætter sammen til en lille film hvor brud/gommen bliver skudt (med blod og springladning mv.) – I skal sørge for en langærmet hvid skjorte og et par gamle joggingbukser el. som må gå i stykker (pga. springladning og blod)

 

I medbringer video kamera og videobånd..- og skal selv redigere, hvis der bliver behov for det – det plejer der ikke at være.

 

1½-2 timer med fuld skrue – sjov, spændene og personlig udfordrende – en seance som gør en forskel og et godt minde fra fødselsdagen/polterabenden

 

Han/hun modtager et diplom ’licens to stunt’ og et signeret eksemplar af bogen ’STUNT,- James Bond for en dag’ som jeg har skrevet og er verdens største instruktionsbog i stunt.

 

 

Mvh

James Stunt

James Stunt | CVR: 18193043 | Ringdams Kobbel 18, 7100 Vejle  | Tlf.: 40524524