STUNT AKADEMIET

Båder for drenge og piger

har du problemer med at se filmen kan den ses direkte på:
 
Jeg kommer (til jer eller I kommer til mig) og lærere jer en masse tricks fra stuntverdenen om hvordan man slås - herefter laver vi en film over en historie jeg har med som ender i massesalgsmål og bruden/gommen bliver skudt til sidst - med blod, springladning mv.

Det kræver at I har et videokamera (og bånd/DVD) og at alle (de fleste) er indstillet på at være med.

Det bliver en sjov, spændende og udfordrende oplevelse af de usædvanlige.

 

Ring endelig for yderligere oplysninger Tlf. 75 824 824...
 

I alt hvad vi laver går vi ikke under 'bæltestedet' og vi respekterer folks 'urørligheds- zoner' og hvor vi bestilles til noget grænseoverskridende, bestemmer vi når grænsen er nået! </>

Vi ønsker at vore kunder kan og vil blive ved med, at have tillid til vore 'produkter' og os som virksomhed og udbyder af kvalitetsunderholdning.

 

Når I har bestilt

 

Jeg er først booked når betalingen er registreret på kontoen – og jeg kvitterer når de er gået ind. Derfor bedes I overføre beløbet i dag eller i morgen.

 

Det er et 1½-2 timers forløb

 

Jeg kommer som ’bodypainter’ – plejer at give røde kinder og en masse spekulation for brud/gommen – men jeg krænker på ingen måde noget som helst!

 

Jeg giver mig til kende og I lærer en masse stunts, som vi så til sidst sætter sammen til en lille film hvor brud/gommen bliver skudt (med blod og springladning mv.) – I skal sørge for en langærmet hvid skjorte og et par gamle joggingbukser el. som må gå i stykker (pga. springladning og blod)

 

I medbringer video kamera og videobånd..- og skal selv redigere, hvis der bliver behov for det – det plejer der ikke at være.

 

1½-2 timer med fuld skrue – sjov, spændene og personlig udfordrende – en seance som gør en forskel og et godt minde fra fødselsdagen/polterabenden

 

Han/hun modtager et diplom ’licens to stunt’ og et signeret eksemplar af bogen ’STUNT,- James Bond for en dag’ som jeg har skrevet og er verdens største instruktionsbog i stunt.

 

 

Mvh

James Stunt

James Stunt | CVR: 18193043 | Ringdams Kobbel 18, 7100 Vejle  | Tlf.: 40524524